Smartlog v3 » Fra mit hjerte... » 3 dags druk...
Opret egen blog | Næste blog »

Fra mit hjerte...

Tanker og følelser

3 dags druk...

14. Nov 2009 15:15, Maj

Det kan jeg faktisk ikke huske hvornår jeg sidst gjorde. Men det har været super hyggeligt...

 Nå ja så endte det bare underligt i nat. Milo skrev til mig, da jeg var kommet hjem og kiggede forbi. Han var smadderfuld og startede med at være sur over, at han ikke synes, jeg havde givet ham nok opmærksomhed til den fest, vi havde været til tidligere på aftenen. Så sagde han, at han var begyndt at få følelser for mig igen og - ja det var bare noget super rod. Jeg bryder mig virkelig ikke om Milo, når han er fuld!

 Og hvad fanden er det for noget - jeg mener, inde for en uge har 3 forskellige gode venner lagt an på mig. Hvad er det for noget? Tiltrækker man bare mænd når man er sårbar og har kærestesorger....

 Og det er så typisk, for det er der man virkelig har brug for sine venner. 

 Gud ja så også Jeppe i går. Han ville jo ellers ikke se mig, så vibe skrev til ham at jeg var på props. Og Casper gjorde. Og Jeppe skrev så til mig at hvis det var ok med mig var det ok med ham. Fuck altså for drama.. Det var netop det jeg gerne ville undgå... Vi bliver lissom nødt til at komme videre. Og jo det gav et hop i hjertet på mig at se ham. Men det tror jeg altså det gør den slags, jeg tror det er ganske normalt og jeg tror jo mere vi kan se hinanden og komme ud over det der første forfjamskethed jo nemmere bliver det - selvfølgelig såfremt vi ikke forbliver vilde med hinanden fordi vi ser hinanden. Så er det jo lige meget.

 Nå men Milo ringede igen nu her og var helt vildt sur og svinede mig til og sagde at jeg solede mig i den opmærksomhed jeg fik til festen i går og at jeg aldrig gav andre opmærksomhed med mindre det kom mig selv til gode. FUCK mand. Nøj mand - jeg ved fandme ikke hvad jeg skal stille op med ham. Det virker som om at når han åbner for posen, kommer der alle mulige underlige ting op som har ligget og gæret og som bare ikke har rod i noget virkelighed. Så står man pludselig til ansvar for alt muligt. Hvis ikke han har fået en masse opmærksomhed så vil man hellere snakke med andre end ham. 

 Nå man siger han bare selv kunne være kommet og have deltaget i samtalen for man at vide at man aldrig vil give noget af sig selv uden at det kommer en til gode. Når man siger han ikke havde nogen grund til at føle sig ensom fordi han var omgivet af mennesker der godt kan lide ham, så siger han at det var ens opmærksomhed han ville have. Når jeg siger vi ikke havde en aftale, men at jeg faktisk havde en aftale med en veninde, men at han var inviteret med fordi det kunne da være meget hyggeligt alligevel - ej undskyld - men sådan fortsætter det bare. Hver gang man prøver at forklare noget, prøver at være lydhør overfor noget - så fortsætter han bare af en ny sti om hvordan noget andet man har gjort er noget lort. Og når det han er sur over er noget hvor man bare ikke er enig i det fordi man mener han selv må tage ansvar for det og han så siger jamen hvis det skal være på den måde så kan det også bare være lige meget.

 Forstå mig ret - jeg vil gerne tage ansvar for mit eget lort - jeg vil gerne være imødekommende og lydhør. Men når jeg er til en fest snakker jeg med dem der sidder ved siden af mig - dem der snakker til mig. Ikke fordi jeg ikke vil snakke med resten af selskabet. Jeg tror faktisk ikke jeg tænker så meget over det, jeg prøver bare at hygge mig. Jeg mener til en fest hvis der er nogen der sidder og snakker om noget hvor man tænker "øv hvorfor snakker de ikke med mig" - hvorfor så ikke erstatte den tanke med - "hey det lyder hyggeligt eller ser sjovt ud - det tror jeg at jeg vil deltage i" og så sætte sig hen ved siden af dem og så deltage i det. Man kan ikke sidde på sin mås og se sur ud og forvente at hele selskabet sørger for at rette hver anden kommentar man har at sige mod én. 

 Suk jeg synes det bunder i en masse usikkerheder - eller måske i en holdning der hedder at alle burde kunne gøre hvad Milo gør og være interesseret i det. Og en generel ærgelse over at det er sådan - men jeg kan bare ikke være skydeskive for det...

 Fuck hvor er jeg sur over at skulle lege skydeskive. Og jeg gjorde det jo fordi jeg gerne ville snakke med ham. Men han var kun ude på at være destruktiv...

 Skønne veninder er gode at snakke med... Lige sådan en livlinie når tingene vælter sammen...

 Maj

Relaterede